Houten plantenbak op maat

Wij maken graag uw houten plantenbak op maat. Voor zowel binnen als buiten.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van onze projecten.

Voor buiten werken we graag met kokosmatten in de bakken om geen plastic te hoeven gebruiken. Binnen is dit helaas niet mogelijk en gebruiken we speciale plastic bakken met waterreservoir en waterstandmeter. Hierdoor wordt plantenonderhoud veel makkelijker, hoeft u minder vaak water te geven en wordt verspilling van water voorkomen.

Hout van Elkaar

De samenwerking met Arjen van houtvanelkaar.nl bied de mogelijkheid om allerlei soorten plantenbakken op maat te maken, volledig aangepast aan uw wensen. U kiest zelf het soort hout, bedenk je gewenste maten en afwerking.

Weet u nog niet precies wat u wil? Dan bedenken wij het samen met u. Wij nemen de tijd om met u in gesprek te gaan over het ontwerp en uw wensen.

Ook aanplanting kan door ons worden verzorgd.

Verrijdbare plantenbak als kantoorafscheiding

Voor Onderzoeksbureau Labyrinth maakten wij deze Staande Tuin Pyramide. Een kleine groene kantoorafscheiding met mooie hout look. Laag genoeg om over heen te kijken en hoog en breed genoeg voor afstand houden. Makkelijk te verplaatsen door de wieltjes. Ook goed te gebruiken als plantenbak terrasafscheiding.

Verrijdbare plantenwand

Wie is er nou zo gek om plantenbakken op een Ikea kast te monteren? En er dan ook nog wieltjes onder te zetten? Wij wel. Want wij houden van hergebruik van bestaande materialen. En wij vervullen graag de wensen van de opdrachtgever.

Before

Before

After

After

Neem contact op vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Een plantenbak van gebruikt hout behoort ook tot de mogelijkheden.